Scrapträff + Maxells utmaning

Jag var på scrapträff idag! TOKTREVLIGT!!! Tack tjejer!
Gjorde flera julkort men kan inte scanna alla idag eftersom jag glittrade till dem när jag kom hem! Dessutom hade jag  Maxells utmaning i bakhuvudet så först ut kommer 2 kort med 3 (tre) olika garner på (jag fick hjälp att räkna dem:)
image187


image189

Dagen sista kort är också garn på men här använde jag bara 1 garn men jag lindade det 3 varv så det borde bli lite plus i kanten, eller hur Maxell:)
image188
Ha det gott och ta det lugnt ute så ni inte halkar!!!


Nya LO

Hittade en utmaning hos Maxell om att använda garn på sina LO. självklart nappade jag men läste inte tillräckligt noga... det skulle vara 3 olika garner... på den första har jag två och den andra bara ett... men det var kul!!! och det är inte omöjligt att det hinner bli en LO med 3 olika garner på!!!
Den första är en ganska klassisk "Martha"
image184

Sen blev jag lite trött på  mig själv.... jag kände mig för förutsägbar så jag försökte att ta mig en liten bit utanför min box. Det blev en LO om de löjtnantshjärtan som växer på mina katters gravar.
image185

Den sista LO:n är det inget garn på... Däremot en hel del floss:)
Den var jättekul att göra. Det mesta jag gillar finns med på den... Starka färger, dekorgummi, knappar, dymo, pilar,floss och rub-ons. Håll till godo!
image186

Ha det gott!

Äntligen fotat LO

Jag har äntligen fått tummen ur och fotat två LO.. men jag saknar sommarens ljus... blir inte lika snyggt så här års och tyvärr kan jag nog inte övertala Rille att investera i en fotoatelje bara för att jag vill ha en bättre miljö att fota mina alster i...;)
Först ut en en bild på mig och min bror Matti som vår pappa har tagit
image180


Sen visar jag hur det såg ut när Rille och min andra bror Emanuel byggde en ny verandatrappa i somras. JAg skriver ut journalingen under eftersom den inte syns så väl på bilderna
image181

image182

Det var en av de få soliga dagarna 2007. Emanuel var på besök och jag föreslog en utflykt.
Nog blev det en utflykt men inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Resan gick till Bauhaus i Norrköping.
På Bauhaus så vreds det och vändes det på virke i evigheter i mitt tycke. Emanuel och Rille hade nämligen bestämt sig.
De skulle bygga en ny trappa till vår veranda vilket verkligen behövdes eftersom den gamla hade börjat ruttna. Det var roligt att iaktta dem. Emanuel som var helt novi på byggerier var som en svamp och sög åt sig all kunskap han kunde från Rille.

image183
Den allra viktigaste lärdomen gav Rille Emanuel när dagen började lida mot sitt slut. Känslan av stolthet över ett väl utfört arbete!

Jag hoppas att jag skapar mer nästa vecka för den här veckan har det knappast blivit något alls... Ska dessutom försöka komma på ett snyggt sätt att fota mina smycken. Tips mottages tacksamt!

Hemlis och tatuering!

Jag har fått paket från Månadens Hemliga Vän November. MVH är en presentkarusell på pyssel.net. Man anmäler sig och så får man en vän man ska skicka en present till och så får man en present tillbaka från en annan.
Jag fick en stämpel som jag har längtat efter. Gick faktiskt och funderade på just den när jag gick och hämtade posten så den var bara så rätt. Dessutom fick jag ett utstansat "Krya på dig" och en värdecheck som berättigar till utstansning. Det står att jag ska kontakta utfärdaren för detaljer... så nu gäller det att klura ut vem min hemliga vän är!!! Här kommer i alla fall en bild på det jag fick tillsamans med ett jättesnyggt kort som var med.
image178
TACK min hemliga vän!!! Jag blev jätteglad... och nyfiken:)

Rille har tatuerat sig förra helgen och jag tycker att det blev så snyggt att jag lägger ut en bild här!
image179

Tyvärr är det lite dåligt ljus men just nu är den skorpig och inte så snygg så jag får ta en ny bild när den har läkt. Den är bara SÅÅÅ snygg!!!

Ha det gott!

Personliga kort

Har fortfarande inte fotat så några LO blir det inte idag heller... men jag slänger ut två kort jag gjorde förra veckan. Ett kort till en femtioåring som har hållt på mycket med musik, Pappret med noter kommer från en notbok jag köpte för en femma på Myrorna!
image175
Och självklart så blev det ett farsdagskort till svärfar. Den roliga stämpeln kommer från Eat Cake Graphics. På insidan är det en ficka där vi pulade ner så många femmanlotter att jag trodde vi skulle spräcka kortet:)
image176image177

Award!!!

Jag har fått en Award av Maxell!!! Blev så glad!
Och en härlig motivering!
Martha - En scrappare som vågar gå sin egen väg och det blir bara så bra då. Rock on!


Jag borde egentligen lämna awarden vidare men jag har inte riktigt tid/ork att göra det just nu... Kanske längre fram...
Har inte heller hunnit uppdatera som jag borde mne det kommer jag lovar!!!
Den som väntar på något gott...;)
Jag har scrappat flera LO de senaste dagarna men har inte köpt nya batterier till kameran så när jag gjort det kommer det att fyllas här!
Ha det gott och tack för titten!

RSS 2.0