Jag behövde lite inspiration

så jag köpte Cards & Crafts for Christmas från Simpily Cards och Papercrafts. Det har jag inte ångrat en sekund. En härlig tidning fullspäckad med inspiration!!!
Korten här nere är gjorda av templates som fanns med i tidningen. Både ramarna och bilderna var på en sida som man scannade in och sen skrev ut på valfritt papper och monterade.
Jag fick även inspiration att byta ut de traditionella julfärgerna mot klara , starka färger och det blev julkort helt i mitt tycke.
Enjoy!


Baaam! Right in the face Lotta!!!!

Nu är det jul igen

Så nu börjar det dra ihop sig mot jul och julkortsverkstaden är i full gång:)
Först ut är några enkla kort jag har gjort med Vibeke Spigseths underbara papper från Scrappers Chioce. Papprena är så fina i sig att korten skapar sig själva!!!Stämpeln kommer från Minelle.


Stämpeln kommer från Minelle. Det står god jul och gott nytt år på den men jag färgade bara in god jul. Pepparkaksgubbarna och gummorna är QK som jag ritar på  med min vita favoritpenna från Inkssentials.

Nästa två kort är från samma papper men är fram och baksida.
Men jag har även använt papper från andra designers:)

Papper från Basic Grey. Alfabete QK Nutmeg. Snöflingestämpel Inkywings.


Snögubbarna kommer från Bildmålarna. Snöflingestämpeln från Inkywings och sen har jag stansat ut CB snöstjärnor i vitt blingpapper.

Lotta!!! första veckan 1-1 :)

Nu blir det fart här!!!

Jag utmanade Lotta att lägga ut minst ett alster i veckan på bloggen året ut annars får vi böta till varanndra. Och OM vi misslyckas så får vår "kontrollant" Marie Svensson båda våra böter....
Alstret ska läggas ut senast varje söndag kl 21.
Så om ni ser att Lotta missar får ni gärna lägga en kommentar här:)


RSS 2.0