Madeleines design


Snurra gärna in hos Madeleines design. Hon säljer bla snygga vintagepapper och tags som du skriver ut själv hur många gånger du vill! Kan tänka mig att slå in julklappar i hennes papper och såklart ett rött band till:)

Bloggcandy hos pysseldags

Sötaste ♥Ciza♥ har äntligen öppnat sitt företag Pysseldags. Hon  erbjuder pedagogiska kurser med hög kvalité inom scrapbooking, korttillverkning, färgläggning, och mycket mer. Så surfa dit på en gång och kolla utbudet!När jag gjort utmaning 7...

... så fortsatte jag med pappersremsor och symaskin. Resultatet blev 6 stycken kort varav 3 kommer här. Kortstommarna (är det rätt böjt?) är stämplad med (nähä) wellpapp och akrylfärg:)

Magdas scrapfeber utmaning 12

Ännu en skissutmaning. Skissen hittar ni här. Även här har jag stämplat med wellpapp men med gesso den här gången. Jag har sprayat med hemblandad mist. Dessutom har jag använt en superlyxig blingsnurkla som var med i kitet. Bakom fotot finns även en del av förpackningen till blingsnurklan. Spetspappret är baksidan på ett papper från Basic Grey, samma som jag använt på 3-i-1-utmaningen lite längre ner.


Magdas scrapfeber utmaning 7

En skissutmaning. Skissen hittar ni här.
Cardstocken är stämplad med akrylfärg och wellpapp. Jag har blandat olika papper, band, frills och pompombollar och sytt ihop med symaskin. Jag körde en paperfrill genom dymon.
Magdas scrapfeber utmaning 5

En 3-i-ett-utmaning. I den här utmaningen ska du använda dig av minst 2 mönstrade papper från kitet. Av dem (och övrigt valfritt material) ska du skapa 3 alster enligt principen ett större alster, ett något mindre och ett minialster.
Jag valde att göra ett kort, ett postitblock och en tag.


Två närbilder för att visa er vad man kan göra med Mod Podge:) Jag har använt Mod Podge för att överföra bilder (päronen) från pappret till canvas.

Magdas scrabfeber utmaning 4

En teknikutnmaning. Jag gjorde ett postitblock.

¤ Något som är mjukt Längst ner på kanten har jag embossat med flockembossingpulver vilket är en jätteprestation då jag får ryyyys av att röra vid flock
¤ Något som är färgat Längst upp är det en boksidfa jag har färgat med gesso.
¤ Något som är veckat Någonstans i mitten har jag veckat washitejp. Visst är det läcker färg på den.


Det gäller att prioritera:)

Idag hade jag bestämt mig för att sätta av hela dagen till att plugga. Då känns plötsligt allt annat superakut. Som att vattna blommorna, tvätta lite och att blogga.
Jag har hoppat på Magdas Scrapfeber även den här gången. Tyvärr har jag bara hunnit med fyra av utmaningarna och fler lär jag inte hinna.
Jag kom just på att jag inte berättat för er...:) Jag är numera fast inspiratör hos Skrotboken. Så tycker i att jag uppdaterar för dåligt här kan ni alltid titta in på Skrotboken och se vad jag plockar med.
Jag vill också passa på att presentera min nya bästa vän:) Mod Podge! Tänk er för innan ni skaffar en burk. Har man väl börjat mod podga så kan man inte sluta:)

RSS 2.0