Fruarna Lilja utmaning #4

Den här veckans utmaning hos FruarnaLilja är en bingoutmaning. Kunde inte låta bli den även om det tog otroligt lång tid eftesom jag har fått rumpskott (ryggskott fast längre ner...)

Jag valde rad 5 och gjorde ett värmeljus-kort/ask med tändstickor och tepåsar till. Förutom rad 1 har jag lagt till rosett (att knyta om ljusen och att låsa kortet med) och metall (öljetter).Scrapateljens skiss

Även hos Scrapateljen hittade jag en mumsig skiss.
Texten är från Lasse Lindhs "Svenska hjärtan"
Bokstäverna är Från SassaFrasLass och Heidi Swaps "she"
Jag har jag färgat in med turkost och embossat med clear embossingpulver från Reprint.
Pilen har jag haft UTEEpulver på och smältat.
Texten har jag skrivit med min dymo (nämnde jag att jag fått en ny dymo av Johansson eftersom jag slitit ut min)
I revan på pappret har jag stoppat ner en biljett med en stickers på och ett litet frimärke. Klammern är chipboard som jag har klätt med papper. Som Grand Finale har jag petat dit bling i olika färger och former.
Tadaam

TantScrappa har en skisstävling. Här är min tolkning av skissen. Har länge haft detta foto liggande och känt att jag velat göra något fint med det (det är självklart en kopis, scrappa ALDRIG, ALDRIG gamla orginalfoton)
Blommorna är vita blommor som jag har färgat in med distresser. När jag fäste blinget så prickade jag först romerna med en tunn penna så jag inte skulle limma stenarna fel. Bokstäverna är Heidi Swaps "she" som jag färgat in med distress vintage photo och sen haft MASSOR med glossy på:)

Tävlingsdax hos Stämpelstudion

Stämpelstudion har en rolig skiss som jag inte kunde låta bli att hoppa på:)

Texten kommer från Jonas Gardells "Aldrig ska jag sluta älska dig". Jag har skrivit den med dymo och sen färgat in de upphöjda bokstäverna.FruarnaLiljas utmaning #3

FruarnaLilja har ännu en härlig skissutmaning

Återigen en superhärlig skiss att jobba med:)
Fotot tog jag på Oskarshamnsfestivalen i somras. Hittade en riktigt gammeldags karusell men underbara slitna hästar. Jag har gått på fotot ganska hårt i photoshop för att få den gamla känslan.

Detaljer
Tyckte att clownen från Octoberstams passade så bra in på temat.


Blomman är metall som jag har embossat med guld.Sen knöt jag fast en bit brun tyll (jag har en tyllperiod  just nu) och petade i en hemgjord pin.


Texten är Dymo som ja strök med limpenna på och embossade med guld. Snurkeln är en del av en Cuttlebugsnurkel som jag embossat i guld. På den har jag medvetet övervärmt pulvret för att det skulle bubbla och inte se för fint och blankt ut.

November månadsutmaning på Scrappiz

Hittar du här.
Här kommer min tolkning av skissen.

Papprena är gamla favoriter från Love Elsie. Hjärtat är grungeboard som jag harfärgat in med distress fired brick och sedan stukit på cracklefärg worn lipstick innan det torkade. Vingarna under hjärtat är rubons från Hambly som jag gnuggat på rosa papper och sen klippt ut. På vingarna har jag sedan haft crackle accent. Ovanför hjärtat syns baksidan på en 21-lott som jag har haft glossy accent på delar av. Jag har hästat fast vit tyll under fotot. I tyllen fäste jag en hemmagjord pin.
Texten är en vers från Jonas Gardells "Aldrig ska jag sluta älska dig"
DetaljerJulkortsutmaning

FruarnaLilja har en julkortsutmaning som går ut på att skapa ett julkort utan tomtar.

Jag började med akvarellpapper och stämplade och färglade snögubbenmed distresser (weaterer wood och spiced marmelade). Sen gjorde jag en mask av postit-papper för att skydda snögubben när jag gjorde resten. Jag stämplade de små ringarna med distress (weathered wood). När de hade torkat så stämplade jag och embossade snöstjärnorna och God Jul med Bridal från Repirnt.
Efter det tog jag min joystick och gnodde på distress (weathered wood, faded jeans, vintage photo och walnut stain).
En jätterolig utmaning, jag ser redan fram mot nästa:)


Scrapmoment.com- Okt.09

Scrapmoment hade en rolig färgutmaning som jag hakade på. Modellen är söta Noomi.

Alla mönsterpapper kommer från SassaFrasLass men från olika serier. Sen gjorde jag en djupdykning i blomlådan:) Journalingstämpeln är två stycken från Autumn Leaves som jag har kombinerat.
Nu är julmarknaderan över och jag hoppas på att ha lite mer tid för bloggen:)
Jag har iaf en himla massa skapat som bara väntar på att få fotas:)


RSS 2.0