Bidrag till Svensk Scrapbookings midsommarcrop

Här är mina LO bidrag till croppen, Allt material finns hos Scrapbutiken.
Den svarta snurklan är urklippt or ett skimrande svart papper från Inkido. Den gröna är en färdig snurkla i filt.

Jag satte fast en utstansad svart blomma och en bling på en grön knapp med 3d lack, Det limegröna pappret är ett mullberrypapper.

Backgrunden är ett svart embossat papper från Bazzill som jag skurit kanterna på med ett scallop-skärblad.


På Overlayen har jag satt rosa bling som detaljer.

Under Overlayen har jag vit akrylfärg för att den inte ska försvinna i den svarta bakgrunden.

Filtblommorna är en del av en filtbård. Braden har jag embossat med svart embossingpulver i flera lager. I sista lagret strödde jag i lite knallrosa embosspulver.

Kul att träffa så många av er i fredags! Hoppas vi ses när semestertiderna är över! Jag har många spännande demos att bjuda på!

Bidrag till Svensk Scrapbookings midsommarcrop

Jag gjorde ett gäng bra att ha kort till croppen. Alla är gjorda efter skisser och den här gången utmanade jag mig själv att följa skisserna ganska strikt och inte fladdra ut som jag lätt gör.
Vingarna är grungeboard som jag färgat in med distress och brilliancedyna för att sedan ha på UTEE.

Den underbara stämpeln kommer från Stämpelgården. Den är speciell för att alla intäkter för den går oavkortat till Cancerfonden så skynda dit och köp den!!!
Braden har jag lagt en die-cut på och sen lagt på ett lager 3d-lack.

Biljetten har jag satt fast med öljetter och bågar lite för att den ska se mer använd ut.


Rutmöns´tret på motivet är stämplat med akrylfärg. Sen stämplade jag och gnodde på med distresser. Efter det tog jag en lätt fuktad näsduk och torkade av lite av färgen på guldet.

Trollsländan stämplade jag med watermark dynan och embossade med clearpulver. Sen gnodde jag på med distresser tills trollsländan syntes väl.Grungeboarden är infärgad med en gulddyna och sen strödde jag på UTEE. När jag värmt den så gnodde jag med den vassa sidan på en kökssvamp så den inte skulle se så blank ut.

Vinnare Blogglotteri!

Nu har jag dragit en vinnare av blogglotteriet!!!
Grattis Christina!!!
Ett andra pris går till Åsa Merving
Dessutom har Skrapbutiken generöst nog get mig två priser till:)
De går till Lotta och Pilla.
Ni kan hämta era priser hos Scrapbutiken tidigast imorgon kl 17.
Hoppas vi ses då! (och självklart längtar jag efter alla er andra som inte har vunnit än... det blir MÅÅÅÅÅÅNGA fina priser imorgon!

Midsommarcrop
hos Svensk Scrapbooking

http://www.svenskscrapbooking.se/

Happeningkväll

Boka in den 26:e juni i kalendern då det är Happeningkväll på Scrapbutiken mellan 17.00 och 20.00.
Vi demar den populära box och kuvertmallen.
Vi visar vad man kan göra med distresser.
Kassalotteri. För varje hundrafemtio krona så får du en lott. Handlar du för mer än 1000 kr får du en extra lott.
Föranmälanslotteri. Föranmäl dig senast den 24:e juni till  info@scrapbutiken.com eller direkt till butiken så är du med i lotteriet där vi har dragning kl 18.30 och givetvis är du välkommen utan anmälan.
Lägg ut den här infon om Happeningkvällen på din blogg och lämna en kommentar på här (http://pimms.blogg.se) senast den 23:e juni så är du med i utlottningen av ett fint pris som hämtas i Scrapbutiken. Vinnaren presenteras här (http://pimms.blogg.se) den 25:e juni.
Fina erbjudanden under kvällen!

Välkommen till Scrapbutiken!
Rekrytgatan 11 i Linköping
013-27 31 30

Mitt andra Inkidokort:)

Jag gjorde ju två kort för att välja mellan till Inkidos utmaning med detta var lite svårare att få en snygg bild av men jag hoppas att det ändå kan inspirera någon.

Stämplar och papper kommer från Inkido och jag har inkat alla kanter med distresser. Pappret på framsida är fullskrivet med kärleksord i blekrosa men tyvärr vill min kamera bara visa de svarta orden.Inkidos tävling

Inkido har just nu en tävling i sin blogg

Här är reglerna
Kort/Lo eller Alter och detta är Vinsterna!!! 2 lottas och 2 röstas fram av våran jury! Smarrigt eller hur? REGLER: Endast Inkido stämplar ( inga andra tillåtna tveksamheter kolla i vårproduktkatalog som vi länkar till här på sidan) Mönsterpapper endast Inkido ( Det går bra att göra eget med stämplar påneutral färgad cardstock om man inte har) Cardstock ( kan vara av annat fabrikat med då i neutrala färger) Dekorationer får vara: Utstansat( typ qk,cb..), Pappersros, blingstenar, halvpärlor, band, knappar, spets, stickles. Inget krav på att detta ska vara med. Men inga köpta färdiga dekorationer får förekomma.

Mitt bidrag är ett dopkort med annorlunda vikning. Stämplarna och papprena kommer från Inkido. Giraffen är utskuren i cricut. Jag har inkat alla kanterna med distress och framsidan har jag gjort bakgrunden med distresser.


Detaljer


Jag har faktiskt ett kort till men det lägger jag i nästa inlägg. Hade lite svårt att välja men dopkortet var lättast att ta snygga bilder på:)

Grattiskort med Minelle stämplar och distresser

Dollan: Det är dynorna och en sönderklipp disksvamp jag använt.
Här kommer en variant till från samma lekstund
Enjoy!

Lekt med distresser

Jag lekte med distresser och gjorde två morsdagskort. Tyvärr hann jag inte fota det ena innan det flyttade till min mamma. Svärmors kort hann jag i alla fall fota.

Jag har lagt på flera lager med färg. "Blomman" stämplade jag innan jag lagt på så mycket färg och embossade den med clearpulver. Motivet växer fram så härligt när man gör så!
Nu har inte ens jag kunnat stå emot minirosorna... känner mig lite fånig eftersom jag så många gånger sagt att det är inget för mig men de är ju så fina:)
Ha det så gott!

RSS 2.0