Maxells midsommarutmaning

Jag hoppade på en utmaning från Maxell. Den hittar du här.
Bilden jag valde att inspireras av var i första hand denna.


Här kommer min tolkning!


Jag valde att inspirerad av färgskalan och av former. Jag ville också ha det mesta av fokus på övre delen precis som på bilden.


Snurklan är grungeboard som jag först embossar med Rangers EP Milles Lavender för att sen måla på Rangers CrackleAccent Black Soot. Sen gick jag på med sandpapper tills jag blev nöjd. Ugglan är en sticker från Lagerhaus som jag har satt skrammelögon på.


Hjärtat är gjort på samma sätt som snurklan. kronan är en RubOn som jag satte på ett papper och sen klippte ut. Pilen är Grungeboard som jag har målat med Rangens Crackle Accent Worned Lipstick. Bokstäverna är Heidi Swapps She och RubOns från Doodlebug

Sommarswap 2008

Vi bestämde i våras att ha en sommarswap på Östgötascrap. Den gick ut på att man plockade ihop ett kit med en skiss och sen lottade vi ut vem som fick vilket skiss. När jag plockade ihop mitt kit så blev jag lite sugen så jag gjorde ett likadant till mig själv! Här kommer ett kort jag gjort med kittet.

Kronan på ticketen och Sweet är stämplat med med Brilliance Pearlscent Rust och stämplarna kommer från SassaFrasLass. Självklart har jag tippat på lite Glossy Accent:)


Organisationsutmaning

På Pyssel.net har de dragit igång en organisationsutmaning och självklart hängde jag på. Först av allt skulle man göra en anteckningsbok att skriva i under resans gång. Självklart använde jag min Bia till den!


Närbild på min ticketen. På den har jag en RubOn och sen Glossy Accent.

Bättre sent än aldrig

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag. Jag skulle kunna komma med typ en miljon ursäkter men det skiter jag i! Jag uppdaterar min blogg när det passar mig. Ibland ofta ibland sällan. Nu kommer iaf en hel del grejer jag har pysselat med sen sist. Det kommer att bli flera inlägg så samla kraft och börja läs!

LayOuter

Först ut är en LO med underbara söta Noomi. Den var jättekul att göra med massor små detaljer!


Närbild


Närbild


Nästa LO ut på tur är en med Elvis!


Närbild


Sist kommer en med bilder från i våras.

RSS 2.0