Jag är Bra!!!

Jag läser Mia Törnbloms bok Självkänsla nu. Om du inte redan har gjort det så gör det snarast!!! I den ingår bla att man ska skriva i en "Jag är bra bok". Självklart kunde jag inte motså frestelsen att dekorera min bok lite:)
På insidan är det tygpapper från Love Elsie som jag bara älskar! Där står också rubrikerna man ska använda när man skriver i boken.
Bra
Tack
Hjälp
image230

image231

Så sätt igång med er egen "jag är bra bok" genast! Det är nyttigt!

JAG JAG JAG

Jag scrappar ju rätt mycket om mig själv och ser att jag varit superegoist på sistone:)
image232

Nästa var en liten tanke jag hade om hur man önskar att det hade varit...
image229

Det kommer bilder på min mapp längre fram men jag håller ju fortfarande på att snickra på mallen jag tänke lägga ut samtidigt

Makeover

Inte jag då...:) men bloggen har fått sig en omgång. Jag var hos Nina igår och fick tips på hur man bär sig åt för att redigera kodmallar. Först kände jag mig rätt färskräckt eftersom jag aldrig gjort något likanande innan men hon fick mig att repa mod så nu har jag KODAT!!! Headern är inte den jag ville ha men är man dålig på att minnas siffror så är man:) Jag kollade hur stor den skulle vara (800*150) och sen gjorde jag en som var 800*400 som bara kom med en del. Skam den som ger sig så jag gjorde en till i 800*400 trots att jag kollat storleken en gång till. Den sista slängde jag ihop lite snabbt för då hade jag tröttnat. Förhoppningsvis så kommer det snart en ny header på en blogg nära dig;)
Jag pysslar som bara den här hemma men det är inget jag kan visa just nu... men den som väntar på något gott:)
Ha det underbart!

Månadens hemliga vän

Jag fick paket idag av månadens hemliga vän. Är så glad att jag studsar upp och ner trots feber, snuva och allmän yäckighet :)
Det är 4 papper och ett diecutsark från SassaFrasLass och en stämpel från Magnolia (bröllopsbilen) som jag VERKLIGEN hade önskat mig. Papprena var verkligen jag. Köpte några ur samma serie på träffen i helgen men de som jag fick fanns inte där! TACK UNDERBARA HEMLIGA VÄN!!!
image226

RSS 2.0