Gott och blandat från helgens CC på Hobbyhusets forum

Först ska jag väl svara på en fråga jag har fått varför jag inte alltid skickar in det jag gör. Ibland beror det på en självförtroendesvacka men oftast därför att jag inte tycker att tävla och vinna är viktigast utan ser en skiss eller utmaning som verkar skoj och då gör jag den. Jag skapar i första hand för min egen skull även om det är roligt att få uppskattning för det jag gör!!!
Tack för alla kommentarer!!! Jag får hjärtsvett när jag läser dom!:)

I helgen var det som sagt CC på Hobbyhuset och jag var supereffektiv. Jag gjorde 7 vanliga LO, en diggiLO och 3 kort. Helt otroligt för att vara jag eftersom jag ibland har lite svårt med koncentrationen.
Allt kan jag inte visa upp än eftersom omröstningarna inte är klara.

Tema stjärntecken
Jag hittade en sida på nätet där jag matade in födelsetid och plats och fick ett personligt horoskop. Därifrån kommer bilden. Så om du är duktig på astrologi kan du kanske räkna ut var och när jag är född:)
image146


Den här LO är jag jättenöjd med
image147

Nästa LO är med bilder från i sommras när Rille och EManuel byggde tillsammans. Rille var ju bara tvungen att stajla lite:) För er som undrar... texten på pappret bakom journalingen är "Maxwells Silverhammer"
image148

När vi nu ändå är inne på Emanuel så lägger jag väl upp en LO jag gjort med en bild på honom. Temat var spillpapper och det skulle vara MINST 7 olika.
image149

Sen var det en färgutmaning och kortet passade bra till färgerna men sen tror jag att det rann iväg lite...image150

Sista LO:n jag visar idag är en bild på Jeppe när han ligger och slappa på soffan på verandan
image151

Sen har jag ett kort jag kan visa upp så länge. Den enda regeln var att det skulle vara pärlor med så jag tog några sötisar och limmade längs ut på grön bindtråd.
image152

Tack för idag, slut för idag!

Kort, kort och fler kort och ett glädjeskutt på slutet

Jag börjar med ett kort som jag gjorde efter en skiss på Scrappiz CC förra helgen men inte kom mig för att skicka in...
image141

Nästa kort har jag lekt med min dabbers, både bakgrunden och bokstäverna är målade med den... fast jag har bara en färg (än så länge...)
image142

Jag har lekt med vår nya skrivare och provat en ide jag har haft lääänge. Vår nya skrivare har nämligen VATTEFAST bläck!!! Jag har gjort en bakgrund med akrylfärg och distressdyna och sen skrivit ut på. När jag provade med vår gamla skrivare så blev det bara geggamojja av allt. Dessutom har den scanner så jag har scannat i den. Skönt att slippe kånka iväg datorn till gamla scannern som står i ett annat rum. Men jag har inte riktigt lärt mig scannern än så den kapar lite i kanterna.
image143

image144
image145


Och nu till glädjetjutet... Bettan ringde och...
min CUTTLEBUG har kommit!!! Så fort Rille kommit hem från jobbet ska vi åka och hämta den!!!
Så nu hoppar och studsar jag runt här hemma!!!!!!!!

Jag har blivit bumpad!!!

Blog Image

Av Anki (Fröken Svår).Motivering  "Hon är en jätteduktig och trevlig tjej och de alster hon skapar gör mig GLAD! Därför taggar jag henne och utmanar henne att skicka denna utmärkelse vidare till någon samt att skapa ett kort och skicka till valfri person. "

Jag vet redan vem jag ska bumpa, Marja
Marja gör så fina kort och de lockar till skratt!!! Jag utmanar henne att skicka denna utmärkelse vidare till någon samt att skapa ett kort och skicka till valfri person.

Marjas blogg hittar du här  http://marjas.blogg.se/
Nu ska jag bara fundera på vem jag ska skicka kort till... men jag fick ett telefonsamtal häromdagen som gladde mig mycket....


Två LO

Jag gjorde två LO till Stellas sommartävling.
image139
Jag älskar det här kortet på mig och Rille!!! Det är min bror Mattias som har tagit det. Han är GRYYYM på att fota!!! Löv Ya Matti!!!

image140
Den här var både rolig och nyttig att göra. Även här har mästerfotografen Matti slagit till!

Pysselträff

Idag har jag varit på pysselträff och jag fick faktiskt en del gjort... Kors i taket:)
Ett julkort och ett julkort som jag inte hann klart... och en kalender som jag gjorde klar när jag kom hem... eller nästan klar... mina rubons tog slut på 2:or så jag hann till 22 oktober..:( Jag får väl åka och shoppa någon dag.
Jag hade (som vanligt) jättetrevligt. Mycket skratt och inspiration.
Lägger ut kalendern en annan dag för nu är det för taskigt ljus för att fota den bra.

Simma lugnt!


RSS 2.0