Nyårspresenter

Nu har mina alster torkat och fotats. Bara hoppas att mottagarna inte kollar här... i varje fall inte före ikväll:)
Jag har gjort en pp- tavla. Har använt detta mönster en gång tidigare till en söt doptavla. Tyvärr minns jag inte vem som gjort mönster men all credd till dig!!! Den här gången blev tavlan inte lika söt utan ledorden var svart, drama och grotesk:) Hoppas ni gillar den!
image210

Gjorde även ett nyårskort som ska ges bort med tavlan men det är nog mer ordinärt:)
image211

Ha ett riktigt gott nytt år och ta det försiktigt med båda alkohol och fyverkerier!!!

Gnäll

Brukar inte gnälla här men ibland rinner det bara över. Igår skulle jag åka på pysselträff. När jag duschade såg jag att vattnet rann väldigt långsamt ner i brunnen så jag kollade sista rensbrunne och den såg ok ut så jag trodde att det bara var till tvättstugan det var stopp... Sa i alla fall åt Rille att ta det lite lugnt med vattnet tills jag kom hem. Åkte på träffen och hade jättetrevligt, hade lyckats lura ner Marita som bor nästan i Nyköping och innan shoppade jag på Minelles mellandagsrea. Trots trevligheter så maler hela tiden tanken på avloppet så det första jag gör ner jag kommer hem är att kika i sista rensbrunnen och gissa vad... Görfullt med äckelgojjs...
Eftersom Rille inte kan fixa sånt just nu så hade jag inget annat val än att sätta igång och rensa avlopp... yäck
Tur att vi har högtryckstvätt med låååång rensslang och våtdammsugare. Min underbara bror Matti kom förbi och hjälpte mig att bära ut avloppsvatten till brunnen så efter ca 1-1 1/2 så funkar avloppet igen. Gissa om det var skönt att duscha efteråt!!
Blir så vansinnigt trött på vårt avlopp ibland. När vi köpte huset så var det tvåkammarbrunn men reglerna gjorde att vi var tvungen att ha en trekammarbrunn. På kommunen bestämdes att den inte kunde ligga där gamla avloppsbrunnen var utan det fanns bara en tänkbar plats... tyvärr så ligger den så att avloppsröret går i en 90 gradersvinkel straxt utanför huset och det är där vi oftast får stopp. Typ 2-3 gånger om året och då tänker vi ändå på vad vi låter gå ner i avloppet.
Men nu dröjer det förhoppningsvis ett tag tills nästa gång det är dax och då borde Rille vara bättre och kunna hjälpa till även om det är jag som får stå för rensandet. För vet ni vad???
JAG ÄR EN JÄKEL PÅ ATT RENSA AVLOPP!!!

Idag har jag pysslat en hel del men det går inte att fota för det måste torka men jag kan avslöja att det blir en liten överraskning till någon imorgon:)

Julklappsinslagningar

Jag bara älskar att slå in julklappar och presenter med lite extra omsorg. Jag tycker att hela paketet ska vara en upplevelse och inte bara innehållet.
Det första paketet var till Rikards systerson och det var fullt med pyssel:) Och han hade faktiskt önskat sig det! Än finns det hopp:)
image206

Sen är det två askar till moster G och kusin T. Både innehöll smycken jag hade gjort men själklart missade jag att fota smyckena:)
Först en bild på båda askarna och sen på askarna med etiketterna på
image207image208image209


Kort

Borde ha visat den fina vinsten jag fick från Stämpelgården... men den hann knappt landa innan jag satte saxen i den:) Massor snygga papper, brads, bling, halvpärlor och stickles:
Här kommer två kort jag har gjort av materialet. Det första har jag använt halvpärlor på och det var riktigt kul. Har haft några tidigare men aldrig använt, trodde att det skulle se tantigt ut men i så fall är jag väl en tant för jag gillade dem:)
image204

På nästa kort la jag till lite band och ett stämplat motiv. Tyvärr gör inte min scanner rättvisa åt pappret. Pappret under stämpelmotivet ärrutigt i rosa nyanser. Måste träna mer på att scanna eller också får jag börja fota korten igen... men det är ju så smidigt med scannern:)
image205

Äntligen!!!

Idag kom dien jag har längtat efter!!! Skull & Crossbones från BossKut. Helt underbar!!! Har lånat bilden från BossKut.
image203 Är den inte läcker så säg!!!

Sen kom det visst med arrows från både QK och CB. Och så har jag visst råkat landa hos Minelle och råkat köpa några embossingfoldrar till min CB. De är ju bara sååå härliga att jobba med!
Förresten så fick jag Rille att pyssla idag!!! Han gjorde ett bokmärke och efteråt så erkände han att det faktiskt var lite roligt :) Det kommer bild på hans bokmärke så snart jag har övertalat honom.
Ha det gott och stressa inte ihjäl er i julhetsen. Jag lovar att det blir en bra jul även om det ligger lite dammråttor i hörnet och glöggen är fesljummen :)

Cyberpyssel på pyssel.net

var det i helgen och jag var med. Gjorde tre utmaningar och hade det roligt!!! Behövde koppla av lite...
Innan jag visar dem så kan jag berätta att jag självklart ringde Åhlens om badbomben och de skulle ta bort den ur sortimentet och skicka kompensation till mig (som inte kommit än...). Rille börjar må bättre, nu går han med kryckor inne och även ute på plan mark men jag kör fortfarande runt med rullstolen i bagaget. Han är sjukskriven till slutet av januari och förhoppningsvis har han läkt tillräckligt bra för att börja jobba då. *håller tummarna* Vi har skaffat en ny bil som är jättefin (kommer bilder längre fram). Den är ferrariröd och ser sportigare ut än vår förra. Me like...
Men nu till bilderna från pyssleriet i helgen. Den första handlar om mitt förhållande till djur och var en skissutmaning. Skissen var jättefin och var gjord av Peterlina.
image200

Nästa var en skiss av Jane från Scrapaddicted. Jag valde att scrappa om min pappas fotointresse med mig i centrum mina första år.
image201

Sista utmaningen jag gjorde var ett julkort UTAN stämplar.
image202
Kan också nämna att jag har fått pris både från Hobbyhuset (ett album) och från stämpelgården (ett paket med papper och bling. Hade tänkt att fota men blev så ivrig att jag satte saxen direkt i papprena:) När jag har köpt nya batterier till kameran så får ni se vad jag har gjort!
Ha det gott!!!

Julhjärta!

Jag gjorde ett hjärta till som jag skickade in till tävlingen i Stämpelgårdens blogg. Och gissa vad... JAG VANN!!!
Motiveringen: Ett genomarbetat hjärta i vackra färger och detaljer som gör att man kan titta på det hur länge som helst. Banden som flätats in och de små stjärnorna i kombination med blinget gör att detta är ett hjärta vi drömmer om att få ha i granen.
Känner mig jätteglad och stolt! Hjärtat har jag tänkt som gåbortspresent och fylla med godis.
Först en bild på hela hjärtat sen kommer några detaljbilder!image196

image198

image197

image199

Annorlunda julkort

Igår pysslade jag ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat. Det blev bla ett julkort till vår älskade vän Geno, löv ya!!!
Blommorna som sticker upp är en tag som det står en personlig hälsning på... och vem vet... det kanske finns plats för en liten julklapp också...
image195

Men nu blir det inte mer pyssel. Måste julpynta, ligger ju två veckor efter och ska klara allt själv... huvva...


Vinnande klocka

Som en del av er vet har jag haft det lite tufft på sistone och har av naturliga skäl inte kunnat skapa sen jag var på scrapträff den 24:e. Förhoppningsvis så blir det skillnad till helgen och kanske redan idag då jag ska titta in hos min härliga vän N.
Jag lägger ut en klocka jag gjorde till november månadstävling hos Hobbyhuset. Och nu till det bästa!!! Jag vann tävlingen. Dessutom pryder klockan verkligen sin plats i vårt kök. Har funderingar på en almanacka i samma papper...
Först ut är en bild på hela klockan.
image192

Kortet har min bror Mattias tagit och är mitt favoritfoto på mig och Rille.
image191

Urtavlan. Jag ritade snurkel på urtavlan och sen skrev jag ut minutprickar på ett ohpapper och la på. Överst så är det en ram jag har ritat.
image193

Jag bara älskar Bold sequins från Queen & Co. Både blommorna vid fotot och snurklorna i hörnet är därifrån.
image194

Dagens tips!!!
Akta er för de rosa badbomberna från Åhlens!!! Jag provade en igår.Både badkaret och jag blev rött. Det gick inte bort med vanlig badrumsspray och duschkräm så jag fick ta peeling på mig och skurkräm på badkaret... inte så roligt när tanken var en avkopplande stund.


RSS 2.0